Vitralii pentru restaurante cu stil

Restaurantele sau localurile din segmentul premium si de lux folosesc de cele mai multe ori designeri de interior care sa decoreze sala. In tenditele actuale pentru amenajarea restaurantelor au inceput sa fie din ce in ce mai des utilizate vitraliile. Acestea confera spatiului eleganta si rafinement.

vitralii restaurante OK Valcea
vitralii restaurante OK Valcea

Imaginea este realizata intr-unul dintre restaurantele OK din Ramnicu Valcea. Se observa cum vitraliile iluminate dau un aspect extrem de elegant incaperii. Putem crea pentru dumneavoastra modele de vitralii moderne care sa combine stilurile vintage cu stilurile moderne prin intermediul carora se creaza o atmosfera contemporana in restaurantul dumneavoastra.

vitralii restaurante OK Valcea
vitralii restaurante OK Valcea

Vitraliile sunt asociate cu cladirile impresionate iar stralucirea lor este asociata rafinamentului si bunului gust. Observati si in imaginea de mai jos dintr-unul dintre restaurantele OK din Ramnicu Valcea cum un vitraliu poate transforma complet incaperea.

vitraliu restaurant OK Ramnicu Valcea 1
vitraliu restaurant OK Ramnicu Valcea

Nu ezitati sa ne contactati si sa ne prezentati proiectul dumneavoastra si vom incerca sa va ajutam cu vitraliile care vor infrumuseta restaurantul dumneavoastra.