Pictura murala in Ramnicu Valcea

pictura murala winnie the pooh

Prin pictura murala se intelege o pictura pe un perete al unei cladiri, fie el de interior sau de exterior. Picturile murale exista din cele mai vechi timpuri, inca din perioada preistorica atunci cand primii oameni au inceput sa deseneze peretii pesterilor.

Pictura murala presupune decorarea unei camere sau a unui perete exterior cu cromatica si tema aleasa de clientul nostru. Oferim consiliere gratuita pentru tema si culorile care trebuiesc alese in functie de destinatia spatiului care urmeaza a fi decorat. Cele mai multe lucrari realizate de noi au presupus decorarea cu picturi murale in camerele copiilor dar am realizat si pictura pentru livinguri sau pentru restaurante.

pictura camera copiilor cartea junglei
pictura camera copiilor cartea junglei

Lucrarile executate de noi in Ramnicu Valcea si imprejurimi se executa in culori acrilice de calitate care isi pastreaza luminozitatea timp indelungat si care sunt rezistente la murdarie. Se pot sterge usor cu o carpa umezita.

pictura murala restaurant 4people
pictura murala restaurant 4people din Ramnicu Valcea

Executam picturi murale pentru cabinete medicale, saloane de frizerie, restaurante sau spatii comerciale din Ramnicu Valcea si imprejurimi. Preturile pentru picturile murale executate de noi se stabilesc in functie de marimea si complexitatea lucrarilor.

Asteptam cu nerabdarea sa ne contactati si sa ne povestiti despre proiectul dumneavoastra si vom incerca sa venim cu sfaturi si idei inovative.